Monday, January 9, 2012

Baucher Buku 1 Malaysia



Yeah..dah selamat collect pagi tadi sementara tunggu nak masuk dewan exam.
Alhamdulillah syukur rezeki yang terpijak ini.

Insyaallah bakal ku habiskan next semester membeli buku untuk bacaan * urgh...skema...*
Rezeki jangan tolak. Bala jangan cari. 
Bagus jugak cara bagi baucer macam ni at least para student tak gelap mata tengok 200 cash bank in . Yang pasti 200 kalau cash akan habis untuk beli benda lain.
Luput on this March 2012.

Buku boleh beli at any book strore.
Nak senang beli je dekat  kedai buku hak milik universiti.
Kurang-kurang dapat gak tambahkan pendapatan dalam university sendiri kan.
nak baca lanjut pasal ni sila klik dekat link yang dekat bawah ni okay.


So para pelajar sekalian , apa nak dok tunggu lagi ,sila pergi tuntut dekat sekolah,poly ,kolej atau pun universiti anda.
Beli lah buku seadaanya.

SATUUUUUUUUUUUUUUUU
MALAYYYYYYYYYYYSIAAA!!!!

p/s : undi adalah rahsia. Saya pangkah parti  tupperware boleh ??

0 Blogger yang komen:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More